Szolgáltatásaink

Születésnapok

Tedd felejthetetlenné a születésnapodat a Vámossy Partyházban! Tágas és luxus környezetben ünnepelhetsz barátaiddal és családoddal. Kényelmes szobáink, jól felszerelt konyhánk és szórakozási lehetőségeink garantálják, hogy minden pillanat különleges legyen. Akár egy csendes, meghitt ünneplést, akár egy nagyobb bulit tervezel, itt minden adott a tökéletes szülinapi partyhoz.

Legény- és Lánybúcsúk

Szervezd meg a legjobb legény- vagy lánybúcsút a Vámossy Partyházban! Privát jakuzzi, panorámaszauna, és tágas nappali áll rendelkezésedre, hogy a búcsúztató estéje igazán emlékezetes legyen. Élvezzétek a tóparti grillteraszt és a horgászati lehetőséget, miközben barátaiddal töltitek az időt. A különleges atmoszféra garantálja a felejthetetlen élményeket.

Bulik és különleges események

Legyen szó bármilyen házibuliról, a Vámossy Partyház tökéletes helyszín a szórakozásra! Tágas és jól felszerelt helyiségeink, valamint a privát jakuzzi és a tóparti grillterasz garantálják a felejthetetlen estét. Hozd el barátaidat, és élvezzétek a luxus kényelmét és a festői környezetet, miközben együtt ünnepeltek.

Céges rendezvények

Tartsd céges rendezvényed a Vámossy Partyházban, ahol a munka és a kikapcsolódás tökéletes harmóniában találkozik. Modern és kényelmes környezetünk ideális csapatépítők, tréningek és kisebb konferenciák számára. A jól felszerelt konyha és közösségi terek mellett a panorámaszauna és a jakuzzi segítik a résztvevők feltöltődését és relaxációját, így a rendezvény sikeres és emlékezetes lesz.

Szolgáltatásaink

Elérhető szolgáltatásaink

A Vámosi Party Ház számos szolgáltatást kínál, hogy bármilyen rendezvény tökéletes legyen. Íme néhány a legfontosabb szolgáltatások közül:

Technikai Felszereltség

A helyszín modern technikai felszereltséggel rendelkezik, beleértve a hangosítást, világítást és vetítéstechnikát. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy minden rendezvény zökkenőmentesen és profi módon zajljon.

Catering Szolgáltatások

A helyszín kiváló catering szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek változatos menüket kínálnak, figyelembe véve a különböző étrendi igényeket és preferenciákat. Legyen szó svédasztalos fogadásról vagy többfogásos vacsoráról, a Vámosi Party Ház mindenre felkészült.

Dekoráció

A Vámosi Party Ház szakértői csapata segít a tökéletes dekoráció megvalósításában. Legyen szó tematikus partikról, esküvői dekorációról vagy egyedi elképzelésekről, minden részletre odafigyelnek, hogy az esemény különleges és emlékezetes legyen.

Egy különleges helyet keresel bulizásra kikapcsolódásra baráti összejövetelre céges rendezvényre ?

Kattints ide⭣

Áraink

Tekintsd meg árainkat!

A Vámosi Party Ház számos lehetőséget kínál különböző eseményekre.

+900 visszajelzés vendégeinktől

Rólunk mondták

Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk ha kérdésed van!

Kapcsolatfelvétel